درمان قطعی پرخاشگری با نوروفیدبک | بهترین راه درمان پرخاشگری کودکان 3 تا 9 ساله
امروزه هر خانوادهای یک سبک تربیتی برای فرزندانش پیش میگیرد و طبق آن پیش میرود. از طرفی همه ما شاهد کوچک شدن خانهها هستیم و همین امر در کنار سبک تربیتی متفاوت میتواند باعث شود که پرخاشگری کودکان 3 تا 9 ساله امری طبیعی به نظر برسد. در حقیقت باید به شما بگوییم که این احساسات خشمگین به خودی خود بد نیستند بلکه نوع ابراز نامناسب آن و شدتش ممکن است آن را نامناسب جلوه دهد.
حتی در بسیاری از اوقات همین احساس عصبانیت باعث میشود که فرد از یک آسیب نجات پیدا کند و بتواند بازهم زندگی کند. اما به طور کلی امروزه پرخاشگری وجه بدی پیدا کرده و والدین نمیدانند چگونه با آن برخورد کنند به همین دلیل ما سعی کردهایم در این مطلب راههای آموزش کنترل خشم و درمان پرخاشگری در کودکان 3 تا 9 ساله را برای شما مطرح کنیم. کافیست در ادامه با ما همراه باشید تا با دلایل ور اههای کنترل پرخاشگری کودکان 3 تا 9 ساله و … آشنا شوید.
پدید شایع پرخاشگری کودکان
امروزه پرخاشگری به خصوص در کودکان پسر به یک پدیده شایع تبدیل شده که در هر کودک به صورت های مختلف جسمی، عاطفی و تنش دیده می شود. امروزه هستند کودکانی هم که پرخاشگری جزئی از وجودشان شده و زیاد حاد نیست اما باید به آن ها یاد بدهیم که در مدرسه و … بتوانند خود را کنترل کنند. به عبارتی دیگر این یکی از وظایف والدین هست و اگر در همان ابتدای راه آموزش های لازم انجام شود احتمال اینکه کودکتان بتواند بهتر و زودتر بر پرخاشگری اش غلبه کند زیاد است.
آیا مطمعن نیستید که کودکتان به پرخاشگری دچار است یا نه؟ کودک هایی که پرخاشگر هستند بی قرار و زود رنج هستند. حتی تحقیقات متخصصین نشان داده که پرخاشگری در کودکان به توانایی های گفتاری و طبیعت ذاتی آن ها در ارتباط است. آیا می دانید دلیل بروز پرخاشگری در کودکانتان چه می باشد؟ وقتی کودک شما نتواند با خشمش کنار بیاید، عوامل بیولوژیکی هم بروز پیدا کنند و والدین هم کم توجهی کنند یکی یکی علائم بروز پرخاشگری در کودکانتان نمایان می شود.
عوامل ژنتیکی از دلایل پرخاشگری کودکان
عوامل ژنتیکی یکی از دلایل پرخاشگری کودکان می باشد که در سال های اخیر بر آن بسیار تاکید شده است. حتی تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده گفته که بیشتر کودکان پرخاشگر یا پدر و یا مادر پرخاشگر دارند. از این رو پدر و مادرهایی که دچار تغییرات خلقی در طول روز هستند باید روی رفتارهایشان کنترل بیشتری داشته باشند تا کودکشان همانند آن ها به این رفتار دچار نشود.
الگوهای خانوادگی ناسالم از دلایل پرخاشگری کودکان
یکی دیگر از دلایل پرخاشگری کودکان الگوهای خانوادگی ناسالم می باشد و اگر یک الگوی خانوادگی ناسالم باشد مستقیم بر روی کودک تاثیر می گذارد. بیشتر اوقات بچه هایی که دچار پرخاشگری می شوند به دلیل عدم نظارت والدین به رفتار های کودک و دعواهای بین پدر و مادر بوده که به شگل پرخاش کردن بروز پیدا می کند. بچه هایی که در دعواهای والدین قرار می گیرند و والدین هیچ توجهی به آن ها نمی کند ابتدا عزت نفس شان کاهش پیدا می کند و سپس سرخورده می شوند.
حتی عوامل دیگری هم هستند که در شدت ایجاد پرخاشگری در کودکان دخیل هستند مانند سطح تنش های خانوادگی، مشکلات جدی میان والدین، افسردگی و تاثیرگذاری مثبت یا منفی خانواده، تنبیه شدید، عدم هماهنگی بین پدر و مادر در اجازه دادن، قدردانی نکردن و تحسین نکردن کودک و … اشاره کرد. از این رو می توان یکی از مهم ترین دلایل بروز پرخاشگری در کودکان را رفتارهای والدین دانست.
تماشای بیش از حد تلویزیون از دلایل پرخاشگری کودکان
یکی دیگر از دلایل پرخاشگری در کودکان تماشای بیش از حد تلویزیون عنوان شده است. زیرا رسانه ها در شکل گرفتن رفتار های اجتماعی کودک نقش بسیار مهمی دارند. حتی تحقیقاتی که بر روی مضر بودن تماشای بیش از حد تلوزیون انجام شده بیان کرده کودکانی که به تلوزیون دیدن معتاد هستند روابط خوبی با پدر و مادر خود ندارند. زیرا بسیاری از برنامه های کارتونی و سریال ها باعث بروز پرخاشگری در کودکان می شود.
می پرسید چگونه؟ باید گفت که بچه ها به دلیل اختضای سن شان هر رفتاری را که ببیند تقلید می کنند. برای مثال وقتی یک بچه در یک برنامه کارتونی می بیند که یک فرد دائم به یک فرد مشت می زند یا فریاد می کشد دوست دارد این کار را روی یک نفر انجام دهد و چه کسی بهتر از والدین؟
عوامل محیطی از دلایل پرخاشگری کودکان
یکی دیگر از مهم ترین دلایل پرخاشگری کودکان عوامل محیطی می باشد یعنی محله ای که در آن زندگی می کند. برای مثال کودکانی که در محله های شلوغ و ناامن زندگی می کنند که دائم شاهد دعوای افراد مختلف هستند بیشتر پرخاشگر هستند. این کودک وقتی دائم رفتار های خشونت آمیز می بیند پرخاشگر می شود و برای پرخاش کردن همواره به دنبال یک نفر می باشد چه در خانه و چه در مدرسه و … از این رو در انتخاب محله ای که زندگی می کنید بیشتر دقت کنید تا فرزندتان پرخاشگر نشود.
راه های درمان پرخاشگری از طریق والدین
سبک تربیتی یکی از راه های درمان پرخاشگری از طریق والدین می باشد می پرسید چگونه؟ برای مثال اگر یک پدر یا مادر وقتی می بیند کودکش سر یک نفر داد می زند یا پرخاش می کند به جای دعوا کردن و فریاد زدن آرام به او از مضرات پرخاش کردن بگوید. این والدین خیلی بهتر از والدینی هستند که اقدام به فریاد زدن می کنند از این رو کودک به مرور یاد می گیرد که نباید این کار را انجام دهد چون به دوستش و خودش آسیب می رساند.
گفتگوی مناسب نیز یکی از راه های درمان پرخاشگری از طریق والدین می باشد. خیلی از والدین ممکن است در روزهایی از سال حوصله نداشته باشند اما باید با کودک خود با مهربانی رفتار کنند. برای مثال وقتی کودک شان از آن ها سوال می پرسد در عین عصبانیت شان باید با ملایمت کامل به او پاسخ دهند تا کودک کنترل کردن را به مرور یاد بگیرد.
درمان پرخاشگری با دارو چگونه است؟
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که کمبود بعضی از ویتامین ها نیز می تواند باعث عصبانیت در کودکانتان شود؟ آیا تا به حال به این فکر کرده اید که شاید با یک دارو مانند یک قرص بشود عصبانیت را در کودکان کاهش داد و اقدام به درمان پرخاشگری با نوروفیدبک نکرد؟ باید به شما بگوییم که کمبود ویتامین هایی مانند ویتامین B می تواند باعث ضعف اعصاب و بروز حالات عصبی و تحریک پذیری در کودکانتان شود.
آیا می دانستید که افسردگی، خستگی بیش از حد، حالت تهوع، تشنج یا بعضی از عفونت ها به دلیل کمبود ویتامین 6B در بدن است؟ از این رو تحقیقاتی که بر روی این زمینه انجام شده نشان داده که مصرف قرص این ویتامین می تواند کودک شما را از اضطراب، پرخاشگری و عصبانیت رها کند و چی از این بهتر که بدون درمان پرخاشگری با نوروفیدبک توانسته اید کودکانتان را از شر عصبانیت خلاص کنید؟
روان درمانی یکی از راه های درمان پرخاشگری
روان درمانی نیز همانند درمان پرخاشگری با نوروفیدبک یکی از روش های درمانی برای پرخاشگری می باشد. تا به اینجا متوجه شدید که عوامل ژنتیکی و … می تواند عملکرد سیستم عصبی و هورمونی کودک را به کار بگیرد و او را پرخاشگر کند. از این رو یکی از روش های روان درمانی هیپنوتیزم می باشد که می توانید از این روش برای درمان پرخاشگری کودکانتان بهره ببرید. هیپنوتیزم به معنای استفاده کردن از قدرت تلقین برای دسترسی به لایه های عمیق تر فکر می باشد که می تواند یک تاثیر مثبت در الگوهای ذهنی و رفتاری فرد بگذارد.
این روش روان درمانی نیز یکی از روش های مناسب برای درمان پرخاشگری می باشد که می توانید برای درمان کودکانتان استفاده کنید اما ما به شما درمان پرخشگری با نوروفیدبک را پیشنهاد می کنیم. حتما تا به اینجا در خصوص درمان پرخاشگری با نوروفیدبک کنجکاو شدید که بدانید نوروفیدبک چیست کمی صبر کنید تا به تمامی سوال های شما پاسخ دهیم.
نوروفیدبک چیست و چگونه بر مغز اثر میگذارد؟
در این قسمت سعی داریم کنجکاوی های شما را در خصوص درمان پرخاشگری با نوروفیدبک رفع کنیم. نوروفیدبک یکی از روش های درمانی می باشد که امروزه محبوبیت فراوانی در تمام دنیا پیدا کرده است. این روش درمانی محبوب به مغز فرد یاد می دهد چگونه خودش اقدام به درمان خودش کند. اگر بخواهیم به صورت علمی و تخصصی به شما بگوییم که نوروفیدبک چیست می توان گفت که این روش درمانی از طریق ثبت امواج الکتریکی مغز سعی بر خود تنظیمی مغز فرد دارد.
در این روش درمانی یک سری الکترود بر روی پوست سر فرد متصل می شود تا فعالیت های مغزی اش را بر روی یک مانیتور ثبت کند. علاوه بر درمان پرخاشگری با نوروفیدبک می توانید افسردگی، اضطراب، بیش فعالی، کمبود توجه و … را نیز درمان کنید. پس دیگر چه می خواهید که می توانید از شر یک اختلال بدون عوارض و صدرصد خلاص شوید؟
درمان پرخاشگری با نوروفیدبک
پژوهش های متخصصین نشان داده که درمان پرخاشگری با نوروفیدبک برای کودکان بسیار مفید می باشد. در حقیقت پرخاشگری یکی از مشکلاتی است که امروزه بسیاری از افراد حتی کودکان به آن دچار شده اند و اگر درمان نشود تا اخر عمر دست از سر آن ها بر نمی دارد. از این رو ما به شما یکی از بهترین و قطعی ترین روش های درمانی را پیشنهاد می کنیم که از طریق آن نه تنها کودکانتان بلکه خودتان هم از شر آن می توانید خلاص شوید.
در درمان پرخاشگری با نوروفیدبک کافیست به یک مرکز حرفه ای مراجعه کنید. به محض مراجعه به مرکز روان شناسی و تشخیص پرخاشگر بودن شما یا کودکانتان بر روی یک صندلی می نشینید. سپس حسگرهایی به نام الکترود را بر روی سر شما وصل می کنند تا امواج مغزی تان بر روی مانیتور رو به روی تان نمایش داده شود. سپس سعی می شود با موسیقی و … تمرکز کودک تان را بالا ببرند تا کودک بتواند حرکات روی مانیتور را انجام دهند.
تاثیر نوروتراپیست متخصص در درمان پرخاشگری با نوروفیدبک
نوروتراپیست کسی است که به شما در درمان پرخاشگری با نوروفیدبک کمک می کند. به این منظور وقتی شما بر روی صندلی می نشینید تا امواج مغزی تان بر روی مانیتور ثبت شود نوروتراپیست با دستگاه نوروفیدبک کار می کند. از این رو باید حتما در انتخاب یک نوروتراپیست خوب دقت کنید چون درمان شما در دست اوست. به همین دلیل به شما پیشنهاد اکید می کنیم به سراغ نوروتراپیستی بروید که در یکی از دانشگاه های معتبر تحصیل کرده باشد.
درست است که مدرک تحصیلی تنها ملاک خوب و حرفه ای بودن یک فرد مانند نوروتراپیست نیست اما یک مرکز معتبر هیچوقت یک نوروتراپیست بی سابقه و مدرک مبتدی را استخدام نمی کند. از این رو باید به دنبال بهترین مرکز نوروفیدبک هم باشید تا بتوانید از خوب بودن نوروتراپیست آن مطمعن باشید. اکنون سوال این است که بهترین مرکز نوروفیدبک در کجا قرار داد؟
درمان قطعی پرخاشگری کودکان و نوجوانان در بهترین مرکز نوروفیدبک
اکنون ممکن است در پیدا کردن بهترین مرکز نوروفیدبک و یک نوروتراپیست خوب کمی نگران شده باشید اما تا ما هستیم جای نگرانی نیست. زیرا می خواهیم شما را با بهترین مرکز نوروفیدبک در کرج برای درمان پرخاشگری با نوروفیدبک آشنا کنیم که از بهترین نوروتراپیست ها برای درمان کودکان شما بهره می برد. این مرکز فوق تخصصی و حرفه ای مشاوره نوین می باشد که در شهر کرج واقع شده است.
این کلینیک روان شناسی از خبره ترین متخصص ها و دستگاه های فوق پیشرفته استفاده کرده است تا مراجعین عزیز تجربه درمانی لذت بخش در این مرکز داشته باشند. همچنین این مرکز دارای محیطی دلنشین و آرام می باشد که دلهره های شما را در همان ابتدای ورود رفع می کند. از این رو اگر به دنبال درمان پرخاشگری با نوروفیدبک به صورت قطعی هستید مشاوره نوین گزینه خوب که نه بهترین گزینه برای شماست.
جمع بندی نهایی
در جمع بندی نهایی این مقاله به طور کلی با نحوه درمان پرخاشگری با نوروفیدبک و عوامل دخیل در بروز این هنجار در کودکانتان آشنا شدید. در سخن اخر این مقاله امیدوار هستیم برای درمان پرخاشگری با نوروفیدبک به بهترین مرکز نوروفیدبک مراجعه کنید تا تجربه ای لذت بخش نصیب تان شود.