نوروفیدبک چیست؟

نوروفیدبک چیست؟
آنچه در این مطلب می‌خوانید

نوروفیدبک یک تکنیک پیشرفته پزشکی است که تغییراتی را در زمینه آموزش مغز و بهینه‌سازی سلامت روان ایجاد می‌کند. با افزایش تعداد افرادی که به دنبال راه‌هایی برای بهبود عملکرد شناختی خود، مدیریت استرس و افزایش رفاه کلی هستند، نوروفیدبک به عنوان یک روش بسیار موثر و غیرتهاجمی برای دستیابی به این اهداف ظاهر شده است.

نوروفیدبک چیست؟

در پاسخ به سوال “نوروفیدبک چیست” می‌توان گفت که نوروفیدبک به عنوان بیوفیدبک EEG  یا آموزش امواج مغزی نیز شناخته می‌شود. این فرآیند از نظارت لحظه‌ای بر فعالیت امواج مغزی استفاده می‌کند تا فرصتی برای خود تنظیمی و اصلاح عملکرد مغز در اختیار افراد قرار دهد.

این روند شامل استفاده از حسگرهای بسیار حساسی است که روی پوست سر قرار می‌گیرند تا فعالیت الکتریکی مغز را اندازه‌گیری کنند. آنها بازخورد فوری به شکل نشانه‌های شنیداری یا بصری ارائه می‌دهند.

هدف اصلی دستگاه نوروفیدبک، افزایش توانایی مغز برای خود تنظیمی و بهینه‌سازی عملکرد آن است. نوروفیدبک با آموزش مغز برای تولید الگوهای فعالیت مطلوب و تنظیم کارآمدتر خود، می‌تواند طیف وسیعی از مزایای شناختی و عاطفی را ارتقا دهد.

این مزایا شامل بهبود تمرکز و توجه، مدیریت بهتر استرس، کاهش علائم اضطراب و افسردگی، افزایش خلاقیت، کیفیت خواب بهتر و حتی بهبود عملکرد ورزشی هستند.

نوروفیدبک در سال‌های اخیر به دلیل توانایی در رسیدگی به شرایط مختلف عصبی و اختلالات سلامت روان مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

طبق تحقیقات صورت گرفته روی اثربخشی آن، می‌توان از این روش در درمان شرایط مختلفی استفاده کرد. برخی از این شرایط عبارتند از: اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)، اختلالات طیف اوتیسم، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)، میگرن، اعتیاد و اختلالات خواب.

دستگاه نوروفیدبک همچنین نتایج امیدوارکننده‌ای را در بهبود زوال شناختی مرتبط با افزایش سن، افزایش عملکرد تحصیلی و حمایت از اوج عملکرد ذهنی در ورزشکاران و متخصصان نشان داده است.

فرآیند آموزش نوروفیدبک معمولا شامل یک سری جلسات است که توسط یک متخصص نورو فیدبک معتبر هدایت می‌شوند.

در طی این جلسات، افراد یاد می‌گیرند که الگوهای امواج مغزی خود را از طریق شرطی‌سازی عامل و تکنیک‌های تقویت مثبت تشخیص دهند و اصلاح کنند. برای آشنایی بیشتر با این روش انقلابی، با ما همراه باشید.

فرم مشاوره رایگان

نوروفیدبک برای درمان چه بیماری هایی کاربرد دارد؟

اساسا نوروفیدبک برای درمان بیمارهای مختلفی نظیر افسردگی، سردردهای میگرنی، وسواس فکری، سکته مغزی، اختلال خواب، بیش فعالی، افزایش توجه و تمرکز، اختلالات یادگیری، پانیک و سایر موارد دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در برخی موارد با راهنمایی‌های یک مشاور متخصص می‌توانید برای جایگزین کردن دارو از طریقه نوروفیدبک بیماری خود را بهبود بخشید و به مرور زمان سلامتی کامل خود را بدست آورید.

نوروفیدبک چیست؟

نوروفیدبک تراپی چگونه انجام میشود؟

فرآیند عملکرد نوروفیدبک معمولا شامل مراحل زیر است:

ارزیابی اولیه نوروفیدبک: درمانگر برای درک علائم، اهداف و سلامت روان کلی فرد، ارزیابی یا معاینه‌ای انجام می‌دهد. این روند ممکن است شامل مصاحبه، پرسشنامه و ضبط EEG باشد.

  • ثبت EEG: در طول جلسه نوروفیدبک، درمانگر الکترودهایی را روی نواحی خاصی از پوست سر فرد قرار می‌دهد تا فعالیت امواج مغزی را اندازه ‌گیری کند. الکترودها به یک دستگاه EEG متصل می‌شوند که سیگنال‌های الکتریکی تولید شده توسط مغز را ثبت می‌کند.
  • آموزش بازخورد: فرد با دریافت بازخورد لحظه‌ای از دستگاه EEG در فعالیت‌های مختلفی مانند تماشای یک ویدیو یا انجام یک بازی شرکت می‌کند. بازخورد ممکن است شامل تغییراتی در صدا، نمایش‌های بصری یا عملکرد فرد در فعالیت باشد که بر اساس الگوهای امواج مغزی او شکل می‌گیرد.
  • تقویت و یادگیری: با پیشرفت جلسه، فرد یاد می‌گیرد که فعالیت امواج مغزی خود را برای دستیابی به نتایج دلخواه تغییر دهد. تقویت مثبت زمانی ارائه می‌شود که الگوهای امواج مغزی با دامنه‌های مورد نظر هماهنگ شوند و به فرد کمک می‌کند تا تکنیک‌های خود تنظیمی را بیاموزد.
  • جلسات منظم: درمان نورو فیدبک معمولا شامل چندین جلسه است که چندین هفته یا چند ماه طول می‌کشند. دفعات و مدت جلسات، به نیازها و اهداف درمانی فرد بستگی دارند.
کدام اختلالات و بیماری‌ها با نوروفیدبک درمان می‌شود؟
افسردگی
اختلالات یادگیری
اضطراب
بیش فعالی
درمان اتیسم
وسواس
پانیک
ضربه مغزی
سکته مغزی

هزینه نوروفیدبک چقدر است؟

قیمت درمان نوروفیدبک می‌تواند بسته به عوامل متعددی مانند مکان، نرخ پزشک و تعداد جلسات مورد نیاز متفاوت باشد. به طور متوسط، هزینه یک جلسه نتایج نوروفیدبک می‌تواند از 300 هزار تومان تا 1 میلیون تومان باشد.

همچنین ممکن است بر اساس کاربرد نوروفیدبک خاص مورد استفاده، قیمت‌گذاری متفاوت باشد؛ زیرا برخی از سیستم‌های پیشرفته هزینه‌های بالاتری دارند.

نوروفیدبک چیست

بهترین سن برای نوروفیدبک چه سنی است ؟

درمان نوروفیدبک برای افراد در هر سنی موثر می‌باشد. با این حال، توصیه می‌شود که برای شروع درمان، کودکان حداقل شش سال داشته باشند. در این سن، کودکان بهتر می‌توانند فرآیند آموزش را درک کنند و فعالانه درگیر آن شوند. علاوه بر این، مغز آنها به اندازه کافی رشد کرده است که از این درمان بهره‌مند شود.

برای بزرگسالان، نورفیدبک درمانی می‌تواند در هر سنی مفید باشد. چه در دهه بیست و چه در دهه شصت خود باشید، آموزش تست نوروفیدبک می‌تواند کنترل شناختی، توجه و تنظیم هیجانی شما را افزایش دهد.

فیلم نوروفیدبک

یکی از بهترین روش‌های آشنایی با درمان نوروفیدبک مشاهده نوروفیدبک فیلم است که به راحتی می‌توانید با روند درمان به خوبی آشنا شوید و با اعتماد کامل به مرکز نوین مشاوره مراجعه نمایید.

تعداد جلسات نوروفیدبک چقدر است ؟

تعداد درمان با نوروفیدبک متفاوت است؛ اما معمولا طبق موارد زیر، تعداد این جلسات مشخص می شود:

تعداد جلسات عملکرد نوروفیدبک از ۲۰ الی ۳۰ جلسه می باشد. بسته به شدت اختلال تعداد جلسات روش نوروفیدبک ممکن است متغییر باشد.

تغییرات بعد از جلسه ۱۰ شروع می شود اگر در ۱۰ جلسه اول تغییرات حاصل نشود ادامه درمان انجام نمی شود.

با انجام خدمات نوروفیدبک پروتکل ها بسیار دقیق تعیین می شود. تعداد جلسات کوتاهتر و در مقایسه با مراکزی که بدون نقشه مغزی انجام می شود تغییرات سریعتر انجام می شود.

جلسات روش درمانی نوروفیدبک ۳ روز درهفته به صورت مرتب و منظم انجام می شود. در صورت ممکن نبودن حداقل دو روز در هفته می باشد. در صورت مراجعه به مرکزی و تعیین یک جلسه نوروتراپی در هفته از انجام آن خودداری نمایید. زیرا از نظر علمی هیچ اثر بخشی وجود ندارد و صرفا اسراف هزینه و زمان و بدبین شدن به این روش می باشد.

نوروفیدبک چیست

انواع روش‌های نوروفیدبک

در پاسخ به سوال “انواع روش نوروفیدبک چیست” می‌توان گفت که روش‌های نوروفیدبک تراپی را می‌توان به چند نوع دسته‌بندی کرد که هر کدام الگوهای امواج مغزی خاصی را هدف قرار می‌دهند. برخی از انواع رایج آن عبارتند از:

تمرین ریتم حسی حرکتی :(SMR) این روش نوروفیدبک روانپزشکی بر افزایش فعالیت امواج مغزی SMR (حدود 12-15 هرتز) تمرکز دارد که با آرامش، تمرکز و کاهش بیش فعالی همراه است. آموزش SMR معمولا در درمان ADHD استفاده می‌شود.

تمرین تتا و بتا: این روش نوروفیدبک روانشناسی بالینی با هدف متعادل کردن نسبت بین امواج تتا (مرتبط با آرامش و رویاپردازی) و امواج بتا (مرتبط با هوشیاری و تمرکز) است. این روش اغلب برای رفع اضطراب، اختلالات مرتبط با استرس و بهبود عملکرد شناختی استفاده می‌شود.

تمرین آلفا تتا: این روش عملکرد نوروفیدبک ترکیبی از تمرین امواج آلفا (مرتبط با حالت‌های آرام و مراقبه) و امواج تتا است. این شیوه در درجه اول، در محیط‌های روان درمانی برای ترویج شفای عاطفی، کاهش ضربه و افزایش خودآگاهی استفاده می‌شود.

نتایج نوروفیدبک کم انرژی (LENS) یا لورتا: این شیوه از تحریک امواج مغزی با فرکانس بسیار پایین برای ارتقای خود تنظیمی و رسیدگی به شرایط مختلف عصبی استفاده می‌کند. لورتا به ویژه در درمان میگرن، دردهای مزمن و آسیب‌های مغزی موثر است.

کدام بیمه ها نوروفیدبک را پوشش می دهند؟

نوروفیدبک تحت پوشش خدمات درمانی تامین اجتماعی قرار نمی‌گیرد. برای پرداخت هزینه درمان به کمک بیمه، باید به شرکت‌های دیگر مراجعه کرده و از دیگر برندهای خدماتی بیمه استفاده کنید.

همچنین بیمه تکمیلی نیز می‌تواند نوروفیدبک را تحت پوشش قرار دهد. هر مرکز نوروفیدبک با شرکت‌های بیمه مختلفی همکاری می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما تماس بگیرید.

دستگاه نوروفیدبک چیست ؟

دستگاه نوروفیدبک یک تجهیزات تخصصی است که در درمان نوروفیدبک جهت ارائه بازخورد لحظه‌ای در مورد فعالیت امواج مغزی افراد استفاده می‌شود. این دستگاه شامل حسگرهای الکترود، تقویت‌کننده‌ها، پردازنده‌های سیگنال و نرم افزار تجزیه و تحلیل است. حسگرهای الکترود در مکان‌های خاصی از پوست سر قرار می‌گیرند تا سیگنال‌های الکتریکی مغز را اندازه‌گیری کنند.

در دستگاه نوروفیدبک فعالیت الکتریکی شناسایی شده توسط حسگرها به‌وسیله نرم‌افزار، پردازش و تجزیه و تحلیل می‌شود. نرم‌افزار این فعالیت‌ها را به نشانه‌های دیداری، شنیداری یا لمسی ترجمه می‌کند.

سپس این نشانه‌ها به فرد ارائه می‌شوند و بازخوردی لحظه‌ای درباره فعالیت امواج مغزی آن‌ها ارائه می‌دهند. سپس پزشک یا درمانگر یوروفیدبک، دستگاه را اجرا می‌کند و پیشرفت فرد را در طول جلسه درمانی زیر نظر می‌گیرد.

در این مقاله تعداد زیادی تصویر از نحوه انجام نوروفیدبک و عکس دستگاه نوروفیدبک گذاشته شده است.

دستگاه نوروفیدبک

فواید نوروفیدبک چیست ؟

عملکرد نوروفیدبک فواید بی‌شماری را برای افراد و بیماری‌های مختلف به همراه دارد. برخی از مزایای نورو فیدبک عبارتند از:

  1. بهبود توجه و تمرکز با نوروفیدبک
  2. کاهش اضطراب و استرس
  3. بهبود عملکرد شناختی با درمان نوروفیدبک
  4. کیفیت خواب بهتر
  5. بهبود تنظیم هیجانی
  6. عدم عارضه درمان نوروفیدبک
  7. ماندگاری بالا اثرات نوروفیدبک
  8. عدم نیاز به استفاده از دارو از طریقه نوروفیدبک
  9. طولانی نبودن طب نوروفیدبک
  10. ارتقا توانمندی افراد
  11. برطرف نمودن چندین مشکل بیمار با عمل نوروفیدبک
  12. برابری هزینه‌های نوروفیدبک روان درمانی با مصرف چندین سال قرص و دارو

نوروفیدبک چه عوارضی دارد؟

به طور کلی دستگاه نوروفیدبک بی خطر است اما در برخی موارد ممکن است دارای عوارض جانبی و موارد منع مصرف باشد. برخی از عوارض جانبی احتمالی نوروفیدبک عبارتند از:

  • خستگی
  • بی‌قراری
  • سردرد مزمن

عوارض جانبی عملکرد نوروفیدبک معمولا خفیف و موقتی هستند و به سرعت برطرف می‌شوند. در موارد نادر، برخی از افراد ممکن است افزایش تحریک پذیری یا مشکل در خواب را تجربه کنند.

مهم است که هر گونه نگرانی یا عوارض جانبی را با مرکز ارائه دهنده‌ی نوروفیدبک خود در میان بگذارید تا اطمینان حاصل شود که می‌توان تنظیمات مناسب را در طول درمان انجام داد.

همچنین موارد منع مصرف خاصی وجود دارند که باید در نظر گرفته شوند. به عنوان مثال، افراد مبتلا به صرع یا سابقه تشنج باید هنگام بررسی نوروفیدبک احتیاط کنند؛ زیرا شامل دستکاری فعالیت مغز می‌شود و به طور بالقوه می‌تواند باعث تشنج شود.

علاوه بر این، افراد مبتلا به بیماری‌های روانی شدید یا اختلالات شناختی ممکن است کاندیدای مناسبی برای نوروفیدبک نباشند؛ زیرا احتمال دارد که برای شرکت در فرآیند آموزش مشکل داشته باشند.

نوروتراپی چیست ؟

نوروتراپی چیست ؟

به طور کلی نوروتراپی به معنای عصب درمانی است که در برخی موارد نوروفیدک به نوروتراپی شناخته می‌شود. در برخی موارد نوروتراپی به تمام درمان‌های نوروساینس اختصاص می‌یابد که در زمینه رفع مشکل‌های مغزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به بیان بهتر بعضی از افراد در پاسخ به سوال “نوروفیدبک چیست” اشاره به نوروتراپی می‌کنند که به عصب درمانی مرتبط است.

نوروفیدبک در  کودکان

اساسا کاربرد نوروفیدبک، درمانی موثر برای کودکان است. در واقع  نوروفیدبک بیشتر برای کمک به کودکان جهت بهبود توجه، کاهش تکانشگری، مدیریت بیش فعالی و غلبه بر مشکلات یادگیری یا تأخیرهای رشدی به کار می‌رود.

توجه داشته باشید که کودکان زیر شش سال می‌توانند از عملکرد نوروفیدبک بهره‌مند شوند. با این حال، بسیار مهم است که کودک قادر به درک و مشارکت فعال در فرآیند آموزش باشد.

پزشکان متخصص از طریقه نوروفیدبک کودکان می‌توانند از پروتکل‌های دوستدار کودک استفاده می‌کنند. این پروتکل‌ها اغلب شامل رابط‌های بازی محور یا تصاویری جذاب برای حفظ انگیزه و تمرکز کودکان در طول جلسات هستند.

کدام اختلالات و بیماری‌ها با نوروفیدبک درمان می‌شود؟

بدیهی است که بسیاری از بیماری‌هایی که مرتبط با عملکرد مغز است با علائم نوروفیدبک درمان می‌شود. به عنوان مثال بیماری‌هایی که به طور ناگهانی اختلالاتی را در مغز ایجاد می‌کنند نظیر سکته مغزی یا ضربه مغزی قابل درمان با دستگاه نوروفیدبک است.

همچنین درمان نوروفیدبک برای اختلالاتی نظیر اضطراب، افسردگی، نقض توجه و تمرکز (ADHD)، اختلال خواب، اتیسم، تشنج، وسواس فکری، پانیک، عوارش سکته مغزی و ضربه مغزی کاربرد دارد.

عملکرد نوروفیدبک در افسردگی

برای درمان افسردگی با نوروفیدبک، ابتدا باید عملکرد نیم کرده چپ و راست مغز مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. به طور معمول بیماری افسردگی با آسیب نیم کره چپ مغزی اتفاق می‌افتد که با درمان نوروفیدبک می‌توان عملکرد نیمکره چپ و راست مغز بیمار را تنظیم نمود.

توجه داشته باشید که نتایج نوروفیدبک در بیماری افسردگی طی چندین جلسه رقم می‌خورد و بیمار نیاز به استفاده از دارو خاصی ندارد.

درمان اختلالات یادگیری از طریقه نوروفیدبک

بسیاری از افراد عملکرد ضعیفی در یادگیری مسائل مختلف دارند که در کودکان این اختلال بیش‌ شایع است. برای درمان اختلالات یادگیری با نوروفیدبک می‌توان دقیقا قسمتی از مغز را که مرتبط با یادگیری است را درمان نمود.

توجه داشته باشید که اختلال یادگیری تحت هیچ شرایطی نباید با اختلال نقص توجه اشتباه تشخیص داده شود؛ پس در انتخاب درمانگر خود توجه ویژه‌ای داشته باشید.

تاثیر نوروفیدبک در درمان اضطراب

به طور کلی اضطراب در دسته بیماری‌هایی است که به طور مستقیم با عملکرد مغز مرتبط است، از این رو به راحتی می‌توان با دستگاه نوروفیدبک عملکرد مغز افراد مضطرب را کنترل و درمان نمود.

با روش درمانی نوروفیدبک به خوبی می‌توان تغییر عملکرد مغز را در نقشه مغزی مشاهده نمود و روند درمان بیمار مضطرب را به بهترین نحو ممکن انجام داد.

نوروفیدبک چیست

تست نوروفیدبک در درمان بیش فعالی

امروزه بیش فعالی یکی از شایع‌ترین اختلالاتی است که ارتباط مستقیم با عملکرد مغز دارد. برای درمان بیش فعالی می‌توانید از دارو یا نوروفیدبک استفاده نمایید.

توجه داشته باشید که درمان بیش فعالی با دارو کاملا موقتی است و فرد به محض عدم استفاده از دارو دوباره با این اختلال رو به رو می‌شود؛ از این رو درمان نوروفیدبک برای بیش فعالی به دلیل تاثیرات ماندگارتر پیشنهاد می‌شود.

عملکرد نوروفیدبک در درمان اتیسم

طبق تحقیقات انجام شده عملکرد مغز بیماران مبتلا به اتیسم در مقایسه با عملکرد مغز افراد معمولی کاملا متفاوت است. نوروفیبدبک یکی از بهترین راه‌های درمان اتیسم است که می‌توان عملکرد مغز را اصلاح نمود و ارتباط قسمت‌های مغز را به عملکرد مغز افراد سالم نزدیک نمود.

توجه داشته باشید که تعداد جلسات نوروفیدبک برای درمان اتیسم کاملا متفاوت است و به تشخیص درمانگر ارتباط دارد.

کاربرد نوروفیدبک در درمان وسواس

یکی از علائم افراد وسواس، نشخوار فکری می‌باشد که بهتر است برای درمان وسواس استفاده از چندین روش درمانی نظیر نوروفیدبک، روان درمانی و دارو را به طور همزمان استفاده کنید.

با نوروفیدبک می‌توان ارتباط بیش از حد بخش‌های مختلف مغز را کنترل نمود و با روان درمانی فرد متقاعد به ترک عادت‌های وسواس خود شود.

نوروفیدبک مغز برای درمان پانیک

به طور معمول افرادی که دچار فشار عصبی یا اضطراب بسیار بالا هستند، دچار پانیک می‌شوند که به راحتی می‌توان با نوروفیدبک عملکرد مغز را اصلاح نمود تا پانیک به طور ریشه‌ای درمان نشود.

در نظر داشته باشید که پانیک با دارو به طور کامل درمان نمی‌شود و تنها تا اندازه محدودی کنترل خواهد شد. .

خدمات نوروفیدبک برای درمان ضربه مغزی

بدون شک نوروفیدبک یکی از بهترین روش‌های درمان بیماری‌های مغزی است که با اصلاح عملکرد مغز می‌توان اختلالاتی نظیر اختلال یادگیری، حافظه، عدم تمرکز، عدم کنترل خشم را تا حد بسیار زیادی برطرف نمود.

برای درمان ضربه مغزی با نوروفیدبک باید ابتدا نقشه مغزی فرد انجام شود، سپس با تشخیص درست درمان فراد شروع شود.

روش نوروفیدبک با درمان سکته مغزی

به طور معمول سکته مغزی زمانی اتفاق می‌افتد که خون رسانی به مغز انجام نشود. در این شرایط بهتر است درمان نوروفیدبک به سرعت شروع شود که بیمار عملکرد مغزی خود را به درستی بازگرداند.

با نوروتراپی چه اختلال‌هایی بهبود می‌یابند؟

در پاسخ به سوال ” نوروفیدبک چیست و چه کاربردی در درمان اختلالات روانی دارد” می‌توان گفت که نوروتراپی برای درمان تمام اختلالاتی کاربرد دارد که با عملکرد مغز در ارتباط است؛ به بیان بهتر بیماری‌هایی نظیر بیش فعالی،  وسواس، نشخوار فکری، اضطراب، سکته مغزی و ضربه مغزی با روش نوروفیدبک قابل درمان است.

بسیاری از بیمارانی که باچنین اختلالاتی رو به رو هستند؛ ممکن است از استفاده دارو نتیجه‌ای نگیرند. این در حالی است که روش نوروفیدبک تا میزان بسیار زیادی اختلالات مرتبط با عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد.

مدت زمان و طول درمان نوروفیدبک

به طور کلی مدت زمان درمان نوروفیدبک برای اختلال اضطراب، وسواس، ضربه مغزی و…. متفاوت است؛ از این رو بهتر است با درمانگر خود طی جلسات متعدد تصمیم به ادامه  جلسات نوروفیبدک بگیرید تا اختلال به طور کامل بهبود یابد.

آیا نوروفیدبک بی‌خطر است؟

آیا نوروفیدبک بی‌خطر است؟

اساسا نوروفیبدک به عنوان یک ورزش مغز شناخته شده است که روشی ایمن و بی خطر است. توجه داشته باشید که برای کودکان زیر 5 سال بهتر است به تشخیص پزشک از درمان نوروفیدبک استفاده شود.

ممکن است در برخی موارد بیمارانی که از روش نوروفیدبک برای درمان اختلالات خود استفاده می‌کنند دچار خواب آلودگی، سردردهای مزمن، افزایش استرس و اضطراب دچار شوند که حتما باید با درمانگر خود علت این واکنش‌ها را شناسایی نمایند.

مکانیسم درمانی نوروفیدبک

برای پاسخ به سوال “نوروتراپی و نوروفیدبک چیست” می‌توان گفت که مکانیسم درمانی نوروفیدبک به گونه‌ای انجام می‌شود که عملکرد مغز در کوتاه‌ترین زمان ممکن شبیه به یک فرد سالم شود، به عنوان مثال مککن است در برخی افراد نیمکره راست و نیمکره چپ مغز آسیب دیده باشد که با روش نوروفیدبک تا حد بسیار زیادی قابل درمان است.

شروع درمان با نوروفیدبک نوین مشاوره

اگر در دسته افرادی قرار دارید که از اضطراب، وسواس، بیش فعالی، نقص عدم توجه رنج می‌برید به راحتی می‌توانید با مشاوران نوین مشاوره در ارتباط باشید و پس از تشخیص درست درمان خود را با نوروفیدبک شروع کنید.

عمل نوروفیدبک چیست؟

همانطور که بیان شد عمل نوروفیدبک یا نوروتراپی از بهترین روش‌های اختلال‌ عملکرد مغزی است که در مرکز نوین مشاوره درمان موثر و پایدار برای انواع بیماری‌های اوتیسم، بیش فعالی، وسواس، اضطراب، اختلالات یادگیری و سایر موارد دیگر ارائه می‌شود.

سخن نهایی

در این مقاله تمام نکات مرتبط با درمان نوروفیدبک بیان شد؛ اگر با اختلالاتی نظیر بیش فعالی، اضطراب، اختلال خواب و….. رو به رو هستید می‌توانید با مشاوران نوین مشاوره در ارتباط باشید و روند درمان با دستگاه نوروفیدبک را به بهترین نحو ممکن انجام دهید.


سوالات متداول

1. نوروفیدبک چیست؟

می‌توان گفت که نوروفیدبک به عنوان بیوفیدبک EEG  یا آموزش امواج مغزی نیز شناخته می‌شود. این فرآیند از نظارت لحظه‌ای بر فعالیت امواج مغزی استفاده می‌کند تا فرصتی برای خود تنظیمی و اصلاح عملکرد مغز در اختیار افراد قرار دهد.

2. کدام اختلالات و بیماری‌ها با نوروفیدبک درمان می‌شود؟

  • عملکرد نوروفیدبک در افسردگی
  • درمان اختلالات یادگیری از طریقه نوروفیدبک
  • تاثیر نوروفیدبک در درمان اضطراب
  • تست نوروفیدبک در درمان بیش فعالی
  • عملکرد نوروفیدبک در درمان اتیسم
  • کاربرد نوروفیدبک در درمان وسواس
  • نوروفیدبک مغز برای درمان پانیک
  • خدمات نوروفیدبک برای درمان ضربه مغزی
  • روش نوروفیدبک با درمان سکته مغزی
4.7/5 - (11 امتیاز)

این پست را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *