برای همه ما پیش آمده که روزهایی نتوانیم به درستی بخوابیم و مشکلاتی مانند از خواب پریدگی و … داشته باشیم اما همه مشکلات در خواب برای روزها یا ماه هایی است و بعدا از بین می رود. اگر این مشکلات مانند بی خوابی، بد خوابی، از خواب پریدگی و … در کوتاه مدت از بین نرود باید به طور جدی به این مسئله نگاه کرد زیرا در صورت بی توجهی به این امر اختلالاتی در زندگی مان پدید می آید. هر فردی در طول شبانه روز باید هفت الی هشت ساعت به صورت مفید بخوابد تا هم بدنش و هم مغزش استراحت کند. از این رو اگر فردی کمتر از این ساعت یا بیشتر از این ساعت در شبانه روز بخوابد دچار اختلالات خواب می شود که حتما عوارضی برای آن به وجود می آید. به طور کلی اختلال خواب شرایط و مواردی هستند که بر خوب خوابیدن فرد تاثیر می گذارد که اگر درمان نشود روز به روز بدتر می شود. از این رو بهترین درمان اختلال خواب با نوروفیدبک است که در ادامه به صورت دقیق به آن می پردازیم.
اختلال خواب و مختل شدن فعالیت های زندگی
هرکسی از پیر و جوان در طول شب باید هشت ساعت بخوابد تا بتواند کل روز را با انرژی ادامه دهد. در حقیقت اگر فردی چه کمتر و چه بیشتر از این اندازه در شبانه روز بخوابد برای خود اختلالاتی را به وجود می آورد که به آن اختلال خواب می گویند. اختلال خواب، اختلالی است که باعث مختل شدن زندگی فرد می شود که به مرور از انجام کوجک ترین کارهایش هم ناتوان می شود بنابراین نباید موضوع اختلال خواب را نادیده گرفت چون در این صورت بر بدتر شدن اوضاع دامن می زنید.
به طور کلی اختلال خواب عبارت است از کم یا زیاد از حد خوابیدن، پریدن از خواب به یکباره و نرفتن به مرحله خواب عمیق و سنگین. اگر فردی هنگام خوابیدن با هر یک از موارد نام برده رو به رو شود، وقتی صبح از خواب بیدار شود کسل و خسته است. زیرا کمبود خواب یا درست نخوابیدن علاوه بر تاثیر گذاشتن بر روی خلق و خو افراد روی انرژی و تمرکز آن ها نیز تاثیر می گذارد. یکی از مهم ترین دلیل های اختلال در خواب اضطراب و استرس می باشد که در ادامه به آن می پردازیم.
بی خوابی یکی از انواع اختلال خواب
یکی از شایع ترین انواع اختلال خواب، بی خوابی میباشد، که خود شامل چند نوع است:
- مشکل داشتن در شروع خواب : در این نوع اختلال فرد ساعت های طولانی در رخت خواب می ماند تا خوابش برود.
- مشکل داشتن در تداوم خواب : در این نوع اختلال فرد در همان ابتدا به خواب می رود اما چندین دفعه از خواب بیدار می شود.
- زود بیدار شدن : در این نوع اختلال فرد زود می خوابد اما در زمانی که هنوز بدنش به خواب نیاز دارد بیدار می شود.
اختلال تنفسی حین خواب یکی از انواع اختلال خواب
از نظر پزشکی وقتی یک فرد به خواب می رود عضلات بدنش شل می شود و یکی از این عضلات در ناحیه حلق می باشد. وقتی این ناحیه در فردی که خواب است شل شود باریک می شود که نتیجه آن عبور کردن هوا با صدا یا در اصطلاح خروپف می باشد. کسی که دائم در طول شبانه روز خروپف می کند نباید سرسری از آن بگذرد چون مسیر تنفس فرد برای چند ثانیه بسته می شود که با یک خرناس بلند تنفس باز می گردد.
همچنین باید به این نکته هم توجه کنید که وقتی هوای کافی و لازم به ریه های فرد نرسد اکسیژن در خون کاهش پیدا می کند که نتیجه آن افزایش ضربان قلب و فشارخون می باشد. از این رو ما به شما پیشنهاد می کنیم به سراغ درمان اختلال خواب با نوروفیدبک بروید. آیا نمی دانید درمان اختلال خواب با نوروفیدبک چیست و چگونه است؟ کمی صبور باشید تا پاسخ این سوال خود را نیز دریافت کنید.
پرخوابی بیمار گونه یکی دیگر از انواع اختلال های خواب
فردی که به این اختلال دچار می شود دائما احساس خواب آلودگی در طول روز و شب ها می کند و به مرور زمان حتی نمی تواند کوجک ترین کارهایش را انجام دهد چون وقتی یک فرد خواب آلود است تمرکزی ندارد دائم کسل و خسته می باشد.
اختلال ریتم خواب و بیداری یا سیرکادین یکی دیگر از انواع اختلالات خواب
کسی که به این نوع اختلال در خواب دچار می شود نظم در ساعات خوابش به هم می ریزد. برای مثال ما هر وقت که نیاز به خواب داشته باشیم می خوابیم و وقتی از خواب سیر شویم و نیازی نداشته باشیم بیدار می شویم. این مثال برای این زده شد که بدانید فرد مبتلا به این نوع اختلال خواب ساعت مشخصی برای خوابیدن یا نیاز به خواب داشتن ندارد.
علت به وجود آمدن اختلالات خواب در فرد چه چیزهایی می تواند باشد؟
ابتدایی ترین علت به وجود آمدن اختلالات خواب در یک فرد، نامنظم بودن ساعت های خوابش می باشد. برای مثال فرد هر روز سر یک ساعت مشخص نمی خوابد و بیدار نمی شود. به عبارتی دیگر فرد یک شب زود می خوابد و یک شب دیر می خوابد که ادامه این روند باعث ایجاد اختلال در خواب می شود.
یکی دیگر از علت های به وجود آمدن اختلالات خواب در فرد مصرف کردن دارو های مختلف می باشد. برای مثال فرد به دلیل بیماری اش داروهایی مصرف می کند که خواب آور هست و در طول روز نیز احساس خواب آلودگی و کرختی می کند. آخرین علت به وجود آمدن اختلالات خواب اختلال های روحی و روانی مانند استرس و اضطراب می باشد که خوابیدن فرد را مختل می کنند. اگر شما هم به این نوع از اختلال خواب دچار هستید، پیشنهاد میکنیم که پست درمان اظراب با نوروفیدبک را مطالعه کنید، تا با درمان اضطرابتان اختلال حواب شما نیز برطرف شود.
نوروفیدبک چیست و چگونه کار میکند؟
روش نوین نوروفیدبک که امروزه در سر تا سر جهان برای انواع اختلالات روحی و روانی به وجود آمده است برای اندازه گیری، کنترل و آموزش امواج مغزی می باشد. هدف این روش نوین کمک کردن به افزایش توانایی های افراد در تنظیم عملکرد های مغزی شان می باشد. این روش درمانی بدون دارو و عوارض جانبی میباشد و تنها با آموزش دادن مغز، اختلال را برطرف میکند.
در این روش نوروتراپیست الکترود هایی را با استفاده از ژل مخصوص به سر مراجع متصل میکند و سپس تنها کاری که مراجع باید انجام دهد نگاه کردن به فیلم در صفحه مانیتور میباشد. شاید به نظرتان عجیب و شگفت انگیز بیاید ولی فرد تنها با نگاه کردن به مانیتور و بدون استفاده کردن از دست هایش شروع میکند به انجام دادن قوانین موجود در بازی و با هر بار درست انجام دادن بازی، یک امتیاز مثبت دریافت میکند. این روند باعث میشود که مغز یادبگیرد به درستی رفتار کند و از اختلال رهایی یابد.
درمان اختلال خواب با نوروفیدبک در خوردسالان
تا به اینجا دانستند که روش درمان اختلال خواب با نوروفیدبک چگونه است. همچنین متوجه شایع ترین اختلالات خواب شدید اما اختلال های بیشتری برای خواب مانند شب ادراری، راه رفتن در هنگام خواب، صحبت کردن در حین خواب، حالات ترس در خواب و اضطراب برای خوابیدن نیز هستند که بیشتر در خردسالان وجود دارد. از این رو ما درمان اختلال خواب با نوروفیدبک را حتی برای کودکان پیشنهاد می کنیم.
می پرسید چرا؟ چون درمان اختلال خواب با نوروفیدبک باعث ایجاد تغییر، متعادلسازی، تقویت و افزایش سلول های مغزی در کودک می شود. به عبارتی دیگر این روش درمانی نوین باعث خود تنظیمی مغز می شود به همین دلیل در بهبود اختلالات خواب در کودکان نیز بسیار موثر است همچنین از آنجا که کاملا بدون عوارض میباشد برای کودکان بسیار مناسب است.
درمان اختلال خواب با نوروفیدبک در بزرگسالان
نه تنها کودکان خوردسال بلکه بزرگسالان نیز میتوانند از نوروفیدبک در درمان انواع اختلالات استفاده کنند و از نتایج آن شگفت زده بشوند. بطور کلی بهترین سن برای نتیجه گیری از این روش درمانی بین ۴ تا ۴۵ سال میباشد ولی کسانی که در این محدوده سنی نیستند هم میتوانند از این روش نتیجه بگیرند زیرا نوروفیدبک در افراد مختلف بصورت متفاوت عمل میکند و اثر بخشی آن به میزان یادگیری در فرد بستگی دارد.
درمان اختلال خواب با نوروفیدبک چقدر موثر است؟
در مورد موثر بودن این روش درمانی باید بگوییم که نوروفیدبک به مغز کمک می کند تا خود را به بهترین حالت ممکن و عملکرد مناسب برساند. حتی کسانی که از این روش درمانی بهره برده اند عنوان کردند که از طریق این روش درمانی توانسته اند خودشان امواج مغزشان را تنظیم کنند. پس بر موثر بودن این روش درمانی باور داشته باشید چرا که بسیاری از اختلالات روحی و روانی نیز با این روش به طور کلی درمان شده اند. برخی از اختلالاتی که به واسطه این روش نوین درمان شده اند عبارت هستند از :
- استرس بعد از حادثه
- اضطراب
- افسردگی
- استرس
- خشم
- اعتیاد
- اسکیزوفرنی
- صرع
- زوال عقل
- خستگی بیش از حد
- بیش فعالی
بررسی تمامی راه ها برای درمان بی خوابی
دارو درمانی برای درمان بی خوابی
در درمان دارویی برای بی خوابی افراد به دو نکته باید اشاره کنیم. نکته اول برای استفاده از این روش این است که حتما باید توسط روان پزشک انجام شود و نکته دوم این است که این روش برای همه ی افراد موثر نیست و اگر هم موثر باشد در بلند مدت کارایی ندارد. می پرسید چرا؟ چون داروهایی که در دارو درمانی برای درمان بی خوابی تجویز می شوند تنها زمان های خواب را تنظیم می کنند از طرفی هم عوارضی را برای فرد به وجود می آورند.
روان درمانی برای درمان بی خوابی
این روش درمانی برای درمان بی خوابی در کنار درمان اختلال خواب با نوروفیدبک نیز روشی موثر است. به عبارتی دیگر این روش درمانی نیز یکی از روش های تسکین دهنده بی خوابی افراد می باشد که آن ها را از شر بی خوابی رها می کند.
استفاده از نوروفیدبک برای درمان بی خوابی
یکی از بهترین روش ها برای درمان اختلال خواب که در بالا به آن پرداختیم، نوروفیدبک است. در این درمان نوروتراپیست با تغییرات سیگنال های مغزی که روی موج های تتا و آلفا انجام می دهد باعث می شود که اختلال خواب در فرد بهبود یابد و به خواب عمیق و خوبی فرو رود.
تاثیر انتخاب نوروتراپیست حرفه ای در درمان اختلال خواب با نوروفیدبک
درمان اختلال خواب با نوروفیدبک یا سایر اختلالات روحی و روانی باید زیر نظر یک نوروتراپیست خوب انجام شود اما سوال اصلی اینجاست که نوروتراپیست خوب چه کسی است. ابتدا باید به شما بگوییم که انتخاب یک نوروتراپیست خوب تاثیر بسیار زیادی در روند درمان و موفقیت آمیز بودن درمان دارد. از این رو هنگام انتخاب مرکز نوروفیدبک برای درمان، حتما به حرفه ای بودن و سابقه درمانی نوروتراپیست توجه داشته باشید. زیرا اگر هنگام درمان از متخصصین کمک نگیرید و به بهترین مراکز نوروفیدبک مراجعه نکنید ممکن است به نتایج مطلوبی دست نیابید و یا پس از پایان دوره درمان اختلالتان بازگردد و همه هزینه و وقتی که صرف درمان کرده ای
د تلف شود.
بهترین مرکز نوروفیدبک برای درمان اختلال خواب
از اهمیت انتخاب یک نوروتراپیست خوب که بگذریم نوبت به بحث اصلی بعنی انتخاب بهترین مرکز نوروفیدبک برای درمان اختلال خواب می رسد. به راستی که بهترین مرکز نوروفیدبک کجاست؟ اگر به دنبال بهترین مرکز نوروفیدبک هستید ما کلینیک نوین در کرج را به شما پیشنهاد می کنیم. زیرا هر چیزی که بخواهید در این مرکز وجود دارد و در کنارهم جمع شده اند. برای مثال نوروتراپیست های متخصص و حرفه ای، تجهیزات فوق پیشرفته که مورد تایید سازمان غذایی و دارویی آمریکا هستند، تاییدیه های معتبر در سطح کشور و اروپا، اخلاق مداری در زمان استفاده از دستگاه ها، رعایت پروتکل های بهداشتی و محیطی آرام همگی در این مرکز برای ارائه بهترین خدمات برای مراجعین عزیز جمع آوری شده اند.
[alert style=”warning”]حتما مطالعه کنید : بهترین مرکز نوروفیدبک کجاست؟ [/alert]
جمع بندی نهایی
در جمع بندی نهایی این مقاله به طور کلی با ماهیت اختلال و انواع اختلالات خواب آشنا شدید. همچنین در ادامه دریافتید که درمان اختلال خواب با نوروفیدبک و ابزار های نوروساینس یکی از بهترین و جدیدترین روش های درمانی می باشد که کاملا بدون عوارض هستند. در پایان امیدوار هستیم مطالب فوق برایتان مفید بوده باشد و با بهره برده از آن نهایت استفاده را کرده باشید.